RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Έως και 20 εκατομμύρια μέλισσες διαφεύγουν μετά από ανατροπή φορτηγού

Τουλάχιστον 20 εκατομμύρια μέλισσες απέδρασαν, μετά από ατύχημα που οδήγησε σε ανατροπή φορτηγού οχήματος, κοντά στο Νιούαρκ. Οι αρχές έκλεισαν τον δρόμο και παρότρυναν τους οδηγούς να μείνουν μακριά από την περιοχή. Η πλατφόρμα που ταξίδευαν οι κυψέλες από τη Φλώριδα στο Μαίην, εκτιμάται ως μετέφεραν 16.000.000 έως 20.000.000 μέλισσες. Ο οδηγός και δύο επιβάτες πετάχτηκαν έξω από το όχημα, αλλά οι μέλισσες πρόλαβαν να τσιμπήσουν 50 έως 100 φορές τον καθένα, όπως οι ίδιοι δήλωσαν. 

Είχαν επίσης υποστεί μικροτραυματισμούς λόγω της συντριβής και διακομίστηκαν σε Νοσοκομείο.

 

Επίσης υπήρξαν αναφορές τσιμπημάτων και επιθέσεων των μελισσών σε περαστικούς. Η αστυνομία είχε εκπονήσει ένα σχέδιο απομάκρυνσης μελισσών για τέτοιες περιπτώσεις εδώ και 14 χρόνια, και αυτή είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποίησαν. Τρεις μελισσοκόμοι στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος, για να εργαστούν με τους πυροσβέστες, οι οποίοι ψέκαζαν νερό στα έντομα, τα κιβώτια και το φορτηγό. Οι αρχές ανέφεραν πως μόλις η κατάσταση των μελισσών μετριαστεί, τα συνεργεία θα είναι σε θέση να παρέμβουν και να μετακινήσουν το φορτηγό, ώστε να δοθεί ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Μετάφραση:   www.spaniamelissa.gr
Επεξεργασίαwww.spaniamelissa.gr
Πηγή άρθρου http://globalnews.ca/
Φωτό: http://globalnews.ca/