RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Πατέντα: Φτιάξε μόνος σου τη δική σου Πυροσφραγίδα


Έχουμε βρει σε πολλές αναρτήσεις κατασκευή πυροσφραγίδας. Οδηγίες, βίντεο, μελέτες ολόκληρες, ειδικά υλικά… Παρόλα αυτά ψάξαμε για να καταλήξουμε στην πιο εύκολη και γρήγορη κατασκευή, που όμως δουλεύει κανονικά και εξυπηρετεί δίχως να κάνετε σχέδια αρχιτεκτονικά και μελέτες κατασκευστικές. Δείτε την κατασκευή πυροσφραγίδας από την «Κόκκινη Μέλισσα» και για του λόγου το αληθές υπάρχει και βίντεο στο τέλος του άρθρου που την δείχνει σε λειτουργία.

 Κατασκευή:
Σ’ ένα κομμάτι σιδερογωνιάς αφού βάλουμε πάνω τα γράμματα που θέλουμε (πωλούνται στους συνεταιρισμούς πάμφθηνα) κάνουμε μικρές τρυπούλες με το τρυπάνι και αφού φρεζάρουμε μ’ ένα χοντρότερο τρυπανάκι βάζουμε καρφάκια και στερεώνουμε τα γράμματα λυζίγοντάς τα στο πίσω μέρος της γωνιάς.



Κολλάμε ένα λαμάκι έτσι ώστε η γωνία να γίνει Π και ένα σίδερο μακρύ για λαβή.


Μπορούμε να κολλήσουμε και ένα λαμάκι με δυο τρύπες δεξιά αριστερά για να στερεώνουμε τα φλόγιστρα. Ανάβουμε τα φλόγιστρα και μετά από 1 λεπτό αρχίζουμε το σφράγισμα.
  

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο: 

 

Κείμενο εισαγωγής: www.spaniamelissa.gr
Πηγή άρθρου:  http://kokkini-melissa.blogspot.gr