RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Κτήμα ΧΡΟΝΗ: «Εμείς μπορούμε να αποδείξουμε την ποιότητα μας…»

Στα πλαίσια ανάδειξης των Ελληνικών Μελισσοκομικών επιχειρήσεων (μεγάλων ή μικρών) σας παρουσιάζουμε μία βιολογική μελισσοκομική μονάδα.

Το Κτήμα Χρόνη είναι πρότυπη πιστοποιημένη μονάδα δυτικής Μακεδονίας παραγωγής, παρασκευής και τυποποίησης βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων. Βρίσκεται στους πρόποδες του καταπράσινου ορεινού όγκου του χωριού Άνω Κλεινών Φλώρινας, σε υψόμετρο 700 μέτρων. Είναι μια μικρή οικογενειακή βιολογική μελισσοκομική επιχείρηση και δραστηριοποιείται από το 2005. 


Μέσα στην λίστα των προϊόντων του βρίσκονται διάφορες ποικιλίες βιολογικού μελιού, βιολογικός βασιλικός πολτός, βιολογική γύρη, βιολογική κηρήθρα μελιού και ένα εξαιρετικό λικέρ μελιού. Ωστόσο, το σημαντικότερο προϊόν του είναι το Ελιξίριο, ένας μοναδικός συνδυασμός βιολογικού βασιλικού πολτού, βιολογικής γύρης και βιολογικού μελιού. Η καθημερινή του κατανάλωση βελτιώνει αποδεδειγμένα την βελτίωση της καλής λειτουργίας του οργανισμού ενηλίκων και παιδιών.

Τα μελισσοκομικά προϊόντα στο κτήμα ΧΡΟΝΗ παράγονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τους κανόνες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με συνεχής ελέγχους από  διάφορες ανεξάρτητες αρχές (Ε.Φ.Ε.Τ., κτηνιατρικής υπηρεσίας, πιστοποιητικού  φορέα A Cert, υγειονομικής υπηρεσίας, τμήμα εμπορίου, τμήμα μελισσοκομίας, HACCP), καθώς και με πλήρους εργαστηριακούς ελέγχους από πιστοποιημένα εργαστήρια, διασφαλίζoντας και αποδεικνύοντας την απόλυτη και συνεχή άριστη ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια όλων των προϊόντων του.


«Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολυετή προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα μας» λέει ο ιδιοκτήτης αυτής της Μελισσοκομικής Επιχείρησης ! 


Στείλτε μας κι εσείς μια περιγραφή της Μελισσοκομικής σας Επιχείρησης. Βοηθήστε τους αναγνώστες της σπάνιας Μέλισσας να σας γνωρίσουν...