RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Καταγραφή κυψελών διαχείμασης για ΟΛΟΥΣ !!!

Αν και έχουμε αναπτύξει το ίδιο θέμα σε παλαιότερη ανάρτηση, επανερχόμαστε για να σας το υπενθυμίσουμε. Αφορά ΟΛΟΥΣ μας !!! Όσους μελισσοκόμους είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των κυψελών του. Ανεξάρτητα αν είναι επαγγελματίας ή όχι. Ανεξάρτητα αν δηλώνει εισόδημα από μελισσοκομικές δραστηριότητες ή όχι. Είναι για ΟΛΟΥΣ !!!

Σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 δέχτηκα τηλεφώνημα από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Ανατολικού Τομέα Αθηνών (Μεσογείων 448, Αγ. Παρασκευή).Στο τηλεφώνημα μου υπενθύμισαν ότι είμαι υποχρεωμένος να παρευρεθώ στα γραφεία τους (με την αστυνομική μου ταυτότητα μόνο) για να δηλώσω πόσα μελίσσια θα διαχειμάσω και σε ποια περιοχή, μέχρι την 31/12/2016.

Επειδή ρώτησα την υπάλληλο, μου διευκρίνισε πως αυτό με τον νέο νόμο αφορά ΟΛΟΥΣ όσους κατέχουν μελισσοκομικό βιβλιάριο και ότι θα επικοινωνήσει (η συγκεκριμένη περιφέρεια τουλάχιστον) τηλεφωνικά με όσους μελισσοκόμους έχει τα στοιχεία τους, για να τους ειδοποιήσει. 
(πληροφορίες: τηλ: 210 6016530, Fax: 210 6080630)

Ολόκληρη την ανάρτηση, που περιέχει και στοιχεία επιδοτήσεων και ένταξη στη δράση ενίσχυσης της νομαδικής μελισσοκομίας θα την βρείτε εδώ:

https://spaniamelissa.blogspot.gr/2016/10/blog-post_87.html