RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΤΑΓΗ: Μέλι με λεμόνι, τζίντζερ και κανέλα

Κολπάκι που και τίποτα να μην κάνει στην τελική, είναι πολύ ωραίο για το τσαγάκι μας. Το ψάρεψα στο ίντερνετ και συστήνεται ως "γιατροσόφι" για  τον πονόλαιμο και το κρυολόγημα. Σε ένα βάζο που κλείνει ερμητικά γεμίζουμε μέχρι τη μέση με λεπτοκομμένες ροδέλες λεμονιού χωρίς τα κουκουτσάκια, τρίβουμε 2 κομμάτια τζίντζερ, προσθέτουμε στο υπόλοιπο βάζο μέλι αγνό βιολογικό και πασπαλίζουμε με κανέλα σκόνη. Το γυρίζουμε τακτικά στην αρχή και μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο να γίνει σαν ζελέ. Σε φλυτζάνι με ζεστό νερό ή τσαγάκι, προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα και το πίνουμε σαν τσάι. Καταναλώνεται και σκέτο.




Διατηρείται 3 μήνες στο ψυγείο (και παραπάνω μη σας πω... Στο κάτω-κάτω δεν έχει τίποτα που να χαλάει).

Πηγή άρθρου: http://www.sintagoulis.gr/