RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Εφαρμογή που υπόσχεται να απλοποιήσει τις Επιθεωρήσεις μας

Ψάχνοντας, βρήκαμε για εσάς μια ακόμη εφαρμογή για καταγραφή και αποθήκευση δεδομένων, που υπόσχεται να κάνει τη δουλειά μας ευκολότερη. Εμείς δεν την έχουμε δοκιμάσει ακόμη, αλλά σας τη δείχνουμε και μπορείτε μόνοι σας να την αξιολογήσετε. Δείτε τι λένε οι σχεδιαστές της εφαρμογής: «Πρόκειται για μία εύχρηστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε σε ελάχιστο χρόνο και με απλές κινήσεις να καταγράφονται γρήγορα και ιδιαίτερα εύκολα, όλα εκείνα τα χρήσιμα στοιχεία που προκύπτουν από τον διακριτό έλεγχο κάθε κυψέλης.

 

Στην εφαρμογή είναι δυνατόν να καταγράψει κανείς γενικές πληροφορίες όπως πληθυσμό κυψέλης, ποσότητα γόνου, ποσότητα μελιού και ποσότητα γύρης καθώς και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη βασίλισσα, τη βασιλοτροφία, τις ασθένειες που είναι πιθανόν να προκύψουν, τις θεραπείες που έχουν εφαρμοστεί και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών που αποθηκεύονται στη συσκευή από όπου χρησιμοποιείται η εφαρμογή (android κινητών ή android τάμπλετ)». 

»Η εφαρμογή επιτρέπει την εξαγωγή αρχείων στον υπολογιστή, έτσι ώστε να καταγράφεται το ετήσιο ιστορικό της επιθεώρησης και να μπορεί κανείς να ανατρέξει οποτεδήποτε στα αποθηκευμένα δεδομένα για να συγκρίνει τη δυναμικότητα του μελισσοκομείου του χρόνο με το χρόνο. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτεί ακριβές συσκευές για να λειτουργήσει, (φτάνει να υποστηρίζεται από λειτουργικό android), ενώ μπορεί να αναγνωρίσει κυκλώματα NFC, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον μελισσοκόμο να μαρκάρει την κυψέλη εκτός από την κλασσική πυροσφραγίδα, να βλέπει τις λεπτομέρειες απευθείας στη συσκευή του και ξεχωριστά για κάθε κυψέλη και να έχει τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο σε όλο το μελισσοκομείο (από μία κυψέλη έως….)». 

Πηγή άρθρου, Φωτόplay.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_laskaris3.BeesFinal