RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Hotels & Resorts, τώρα και για τις μέλισσες!!!

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχείων του Καναδά, κάνει τεράστιες προσπάθειες για την παροχή περισσότερων «σπιτιών» στις μέλισσες. Η εταιρεία «Fairmont Hotels & Resorts» λέει ότι θα ανεγείρει 16 επιπλέον «ξενοδοχεία μελισσών», όπως εκείνη τα ονομάζει, σε αρκετές πόλεις σε ολόκληρο τον Καναδά για να βοηθήσει τους πληθυσμούς της, αλλά και για να δημιουργήσει σε πολλές περιοχές νέους επικονιαστές.

Έξι από τις ειδικά κατασκευασμένες κυψέλες-ξενοδοχεία, θα τοποθετηθούν σε ακίνητα στο Φέρμοντ, στην Πόλη του Κεμπέκ, στην Οτάβα, το Γουίνιπεγκ, το Έντμοντον, το Βανκούβερ και το Ουίστλερ. Οι άλλες 10 θα τοποθετηθούν σε δημόσιους χώρους στο Βανκούβερ, το Κάλγκαρι, το Τορόντο και το Χάλιφαξ.

 

Η εταιρεία Fairmont ανέγειρε το περασμένο έτος, στην περιοχή του Τορόντο, πέντε «ξενοδοχεία μελισσών», μεταξύ των οποίων ένα στην κορυφή του Royal York κοντά στο κέντρο της πόλης. Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται σε συνεργασία με μελισσοκομικούς συλλόγους του Καναδά καθώς και άλλες ομάδες που ανησυχούν για τη διατήρηση του πληθυσμού των μελισσών.

Μετάφραση:   www.spaniamelissa.gr
Επεξεργασίαwww.spaniamelissa.gr
Πηγή κειμένου: http://globalnews.ca/
Φωτό:
1.    http://globalnews.ca/
2.    http://inhabitat.com/