RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Θεραπεία Οξαλικού Οξέος, με δοσομετρική συσκευή. Η πιο σημαντική θεραπεία της χρονιάς με την πιο εύκολη μέθοδο!!!

Για τους πιο πολλούς μελισσοκόμους, η σημαντικότερη θεραπεία όλης της χρονιάς, κατά της βαρρόα, είναι αυτή του χειμώνα με την χρήση Οξαλικού Οξέος. Η σπάνια Μέλισσα συμφωνεί με αυτή τη λογική γι αυτό ήδη προχώρησαμε στην εφαρμογή Οξαλικού με τη μέθοδο της διαβροχής. Φέτος η διαφορά είναι πως αφήσαμε πίσω τις κομπογιαννίτικες πρακτικές, που μας ανάγκαζαν να κουβαλάμε το μπουκάλι με το σιρόπι και το οξαλικό, μαζί ένα ποτήρι στο οποίο αδειάζαμε κάποια μικρή ποσότητα για να μη χυθεί και παίρναμε με τη φαρμακευτική σύριγγα τα περιβόητα 5ml για κάθε πλαίσιο.

 Φρίκη όταν έχεις πολλά μελίσσια. Και πολλά δεν εννοώ πάνω από 1.000, αλλά τουλάχιστον πάνω από 20-30, γιατί τότε η ζωή μας γίνεται δύσκολη. Φέτος λοιπόν χρησιμοποιήσαμε την αυτόματη δοσομετρική συσκευή που πήραμε από την ANEL και πραγματικά αγαπήσαμε για άλλη μια φορά την τεχνολογία και την πρόοδο. Κοιτάξτε στο βίντεο που ακολουθεί πόσο εύκολα και προπαντός γρήγορα, κάναμε τη θεραπεία στα μελίσσια μας.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο: 

 

Κείμενο: www.spaniamelissa.gr
Φωτό:    www.spaniamelissa.gr
Video:    www.spaniamelissa.gr