RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μόργκαν Φρίμαν μετατρέπει το 124 στρεμμάτων ράντσο του, σε μελισσοκομείο για την διάσωση της μέλισσας!!!

Από την 1η Ιουνίου, έχει μπει αισίως στα 78 του χρόνια, αλλά ο ηθοποιός και διάσημος ακτιβιστής Μόργκαν Φρίμαν δεν σκοπεύει να μαραζώσει σαν συνταξιούχος. Αυτό τον καιρό, ο πολύχρονος "συνήγορος" της κάνναβης, είναι απασχολημένος στο 124 στρεμμάτων ράντσο του, στο Μισισιπή, όπου διατηρεί ένα τεράστιο μελισσοκομείο. Σκοπός του είναι να συμβάλλει στην καταπολέμηση της παγκόσμιας κρίσης κατάρρευσης μελισσών.


Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Φρίμαν μίλησε στωικά για το πώς αναμιγνύει δύο μέρη ζάχαρη με ένα μέρος νερό, κάθε μέρα, για να θρέψει τις πολύτιμες μέλισσες του και πώς κάνει ότι χρειάζεται για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Και μάλιστα δεν φοράει προστατευτική στολή όταν τις πλησιάζει, επειδή τις αγαπάει τόσο πολύ, που οι ίδιες το καταλαβαίνουν και δεν προσπαθούν ποτέ να του επιτεθεί ή να τον τσιμπήσουν, όπως λέει ο ίδιος.
Κατά τη διάρκεια πρόσφατης περιοδείας για τη νέα του ταινία "η Λούσι", ο Μόργκαν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες στα μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το λόγο που ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα μελίσσια και τις μέλισσες:
«Πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες για να σωθούν οι μέλισσες του πλανήτη», είπε στο "KOMO News". «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το θεμέλιο για την ανάπτυξη του πλανήτη, είναι η βλάστηση...». Και συνέχισε: «Έχω τόσα πολλά ανθοφόρα δέντρα, και μέσα σ αυτά και 140 δέντρα μανόλιας. Έχω φυτέψει μαζί με τον καλό κηπουρό μου στρέμματα με τριφύλλι, λεβάντα και άλλα μελισσοκομικά φυτά».
Ο Φρίμαν συνεχίζει επίσης να είναι ειλικρινής υποστηρικτής της κάνναβης, την οποία λέει ότι χρησιμοποιεί καθημερινά, για να διαχειριστεί τον χρόνιο πόνο που προέκυψε από ένα σχεδόν θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που υπέστη πριν επτά χρόνια. Αντί να λάβει επικίνδυνα φάρμακα για τον πόνο, ο Φρίμαν χρησιμοποιεί όλα τα φυσικά συστατικά της κάνναβης ως θεραπεία και ο ίδιος πιστεύει ότι όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν το ίδιο. «Η μαριχουάνα έχει πολλές χρησιμότητες», είπε στην "The Daily Beast". «Έχω αφόρητο πόνο ινομυαλγίας, και το μόνο πράγμα που μου προσφέρει ανακούφιση είναι η μαριχουάνα».
Το αλκοόλ, από την άλλη πλευρά, δεν έχει καμία πραγματική ιατρική χρήση, υποστηρίζει ο Φρίμαν. Ένα ποτό μπορεί να ξεκουράζει και γενικά να είναι αβλαβές για μερικούς ανθρώπους, αλλά δύο ή τρία μπορεί να είναι αρκετά για πολλούς ώστε να καταλήξουν στον αλκοολισμό. 


Μετάφραση:   www.spaniamelissa.gr

Επεξεργασίαwww.spaniamelissa.gr
Πηγή κειμένου: www.naturalnews.com/

Πηγή φωτό
1. http://gypsy.ninja
2. www.davidwolfe.com
3. https://gr.pinterest.com
4. http://www.gettyimages.com/