RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Το βιβλίο της Bayer «ο Τόμπυ και οι μέλισσες» και μαζί όλη η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

Η Bayer δημοσίευσε ένα παιδικό βιβλίο για παιδιά «ο Τόμπυ και οι μέλισσες» που στην αφήγησή του επισημαίνει: «να μην ανησυχείτε για τις άρρωστες μέλισσες, επειδή η Bayer φτιάχνει ένα φάρμακο που σκοτώνει τα ακάρεα». 

Να Δηλητηριάζεις τις μέλισσες και στη συνέχεια να καυχιέσαι στα παιδιά ότι τους δίνεις το «φάρμακο» που χρειάζονται για την ασθένεια τους, είναι σαν να χτυπάς κάποιον στα γόνατα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, δίνοντας του μαζί και ένα παυσίπονο και στη συνέχεια, να λες στα παιδιά σου πώς είσαι ένας τόσο καλός άνθρωπος, γιατί βοήθησες κάποιον με τον πόνο του.

Αυτό είναι ακριβώς ότι κάνει η Bayer, που τώρα κυκλοφορεί ένα παιδικό βιβλίο γεμάτο προπαγάνδα για τη μάστιγα που θερίζει τις μέλισσες, αλλά και την ανθρωπότητα, με αυτά τα δηλητηριώδη ζιζανιοκτόνα της που εξαπλώνονται παντού.

Θέλετε να μάθετε πώς η Bayer τραυματίζει, ακρωτηριάζει και μολύνει ζώα, και στη συνέχεια σας χτυπάει φιλικά στην πλάτη για να σας δώσει το «φάρμακο» για τη βλάβη της υγείας που προκλήθηκε; Η ίδια η Bayer διαφημίζει παντού εικόνες όπως χαριτωμένα κουκλάκια-μέλισσες για τα παιδιά. Έτσι εταιρείες όπως η Big Pharma and Biotech προσπαθούν να κερδίσουν τα παιδιά μας με αυτή την ύπουλη τακτική. Σκέψου το. Είναι μία στρέβλωση που διαδίδεται για να υπονομεύσει την αυτοεκτίμηση, την ευθύνη, την ηθική και το σεβασμό για τη ζωή γενικότερα. Η Bayer εξαπλώνει την προπαγάνδα της για να καλύψει ένα κακό σύστημα που όμως της φέρνει χρήματα. Αυτή η επικίνδυνη κατηγορία ζιζανιοκτόνων που ονομάζεται «νεονικοτινοειδή» σκοτώνει περισσότερο από παράσιτα των φυτών, μύκητες και ζιζάνια, τις μέλισσες που κάνουν την πλειονότητα των τροφίμων μας διαθέσιμες. Ως εκ τούτου, άμεσα ή έμμεσα, η Bayer μας σκοτώνει.

Τα ζώα επηρεάζονται από τα παράσιτα πολύ εύκολα όταν δεν έχουν ανεπτυγμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Η μέλισσα είναι ένα φυτοφάγο ζώο που ζει από τα θρεπτικά συστατικά των φυτών, προτιμώντας εκείνα που παράγουν νέκταρ και γύρη. Οι άνθρωποι, όπως οι μέλισσες, και τα περισσότερα ζώα, χρειαζόμαστε το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να καταπολεμήσουμε τους εχθρούς (ιοί, βακτήρια και παράσιτα). Έρευνα δείχνει ότι τα νεονικοτινοειδή ζιζανιοκτόνα καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα των μελισσών και τις καθιστούν ευπαθείς στα παράσιτα.

Σκεφτείτε πως τα νεονικοτινοειδή ζιζανιοκτόνα είναι 10.000 φορές πιο τοξικά για τις μέλισσες από είναι το DDT για τον άνθρωπο.

Η Bayer προσπαθεί να προσελκύσει τα παιδιά να βρίσκονται μαζί της, ενάντια στα φυτοφάρμακα (της) που δολοφονούν τη μέλισσα, προσπαθώντας να πείσει ότι φταίει κάτι άλλο. Με παρόμοιο τρόπο στην εποχή του ο Χίτλερ, χρησιμοποιούσε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δείχνοντας ταινίες με ανθρώπους που τον βοηθούσαν στον αγώνα του, έτσι και η Bayer θέλει τα παιδιά μας να σκέφτονται τα φάρμακα της σαν κάτι καλό για τον κόσμο, πιστεύοντας πως οι μέλισσες, αλλά και όλοι μας την χρειάζονται περισσότερο.
Το βιβλίο «ο Τόμπυ και οι Μέλισσες» είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης, ώστε η Bayer να μπορέσει να αποτινάξει από το όνομά της το φταίξιμο και να αποτρέψει οποιαδήποτε ρύθμιση των φυτοφαρμάκων που σκοτώνουν τις μέλισσες, ενώ κερδίζει εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια.

Στο βιβλίο-προπαγάνδα της Bayer, ένας φιλικός μελισσοκόμος, ο «Τόμπυ» λέει ότι «οι μέλισσες αρρωσταίνουν και μην ανησυχείτε», επειδή το μόνο πρόβλημα της είναι κάποια ακάρεα. Αυτός φυσικά ξεχνάει να μιλήσει στα παιδιά για τα τοξικά ζιζανιοκτόνα της Bayer που έχουν σχεδιαστεί για τα φυτά, και που σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν απαγορευτεί. Θυμηθείτε, ο πρώην πρόεδρος της Bayer, «Fritz ter Meer», κρίθηκε ένοχος για ναζιστικά εγκλήματα πολέμου, και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για μαζικές δολοφονίες.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτή τη δηλητηρίαση των μελισσών; Βοηθήστε στον τερματισμό των γεωργικών χημικών.

Βήμα πρώτο: Μποϊκοτάζ σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται και πωλούνται από τους γίγαντες βιοτεχνολογίας - Bayer, Dupont, Dow, η Syngenta και φυσικά, η Monsanto, ο μεγάλος «μπαμπάς» όλων τους.

Βήμα δεύτερο: Στηρίξτε το νέο βιβλίο που έρχεται και λέει την αλήθεια για το τι σκοτώνει τις μέλισσες. Αυτό θα είναι ένα παιδικό βιβλίο με βάση την πραγματική επιστήμη. Μπορεί να μεταφραστεί σε πολλές μεγάλες παγκόσμιες γλώσσες και είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Μάθετε περισσότερα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα NRDC.
Μαζί, μπορούμε να σταματήσουμε τη βία των γεωργικών χημικών.



Μετάφραση:   www.spaniamelissa.gr
Επεξεργασία: www.spaniamelissa.gr
Πηγή κειμένου: http://www.naturalnews.com
Πηγή φωτό:

1.               http://www.naturalnews.com/
2.               http://yogabycandace.com/
3.               http://yogabycandace.com/
4.               http://yogabycandace.com/
5.               https://gr.pinterest.com