RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Παγωμένο γλύκισμα για σκύλους με μπανάνες και μέλι!


Και όμως, μπορείς να φτιάξεις  ένα ελαφρύ και σπιτικό παγωτό μπανάνας για το αγαπημένο σου σκυλάκι και να το κάνεις να ‘’λιώσει’’ από τη χαρά του! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες:

ΥΛΙΚΑ:



Μία μπανάνα
Ένα φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
Δύο φλιτζάνια γιαούρτι
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι

Εκτέλεση: Πολτοποίησε την μπανάνα και πρόσθεσε το γιαούρτι , ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το φυστικοβούτυρο είτε στο φούρνο είτε στα μικροκύματα, μέχρι να μπορεί πια εύκολα να επεξεργαστεί. Έπειτα, προσθέτεις το μείγμα της μπανάνας και του γιαουρτιού και ανακατεύεις. Ρίξε από πάνω το μέλι , μέχρι όλα τα υλικά να ‘’δέσουν’’ καλά. Για να δώσεις ένα σχήμα στο παγωτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις παγοθήκες, στις οποίες θα τοποθετήσεις ομοιόμορφα το τελικό μείγμα. Τις τοποθετείς στην κατάψυξη για ένα βράδυ ή για αρκετές ώρες επειδή το  μείγμα πρέπει να παγώσει καλά.

Σημείωση: Προτού προσφέρεις το παγωτάκι στο σκύλο σου, βγάλε το από την κατάψυξη και άφησέ το για δέκα – είκοσι λεπτά , ώστε να πάρει θερμοκρασία δωματίου και να μην είναι τόσο παγωμένο ώστε να είναι πιο ευχάριστο και εύκολο ο σκύλος σου να το φάει. Η ώρα να του το σερβίρεις έφτασε! Σίγουρα, ο καλύτερός σου φίλος θα πάρει μεγάλη χαρά!

Κείμενο άρθρου: Μαρία Σκαμπαρδώνη (δημοσιογράφος/αθλήτρια)
Φωτό: www.organicfacts.net