
προκύπτουν κυρίως από τις αλλαγές των περιβαλλοντικών
συνθηκών, οι οποίες έχουν επηρεάσει τις μέλισσες. «Ξεκίνησα τη δραστηριότητά
μου στη μελισσοκομία αξιοποιώντας το πρόγραμμα πρώτης εγκατάστασης νέων
αγροτών. Τα χρήματα που δόθηκαν ήταν πολύ λίγα για να καλύψουν το αρχικό κόστος
λειτουργίας, ωστόσο το πρόγραμμα αποτέλεσε σημαντικό εργαλείο για εμένα»
τονίζει ο κ. Χρυσανθόπουλος.
Παράγει μέλι ανθέων, ελάτων Βυτίνας,
πεύκου Εύβοιας, βελανιδιάς (δρυς) από το δάσος της Κάπελης Φολόης, γύρη και
βασιλικό πολτό. Τα προϊόντα του τα διοχετεύει σε επιλεγμένα τοπικά καταστήματα,
αλλά και στην Αθήνα. Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι να επεκτείνει την
επιχείρηση του μόλις «ανοίξουν» τα σχέδια βελτίωσης.
Πηγή
άρθρου: http://www.ypaithros.gr