RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ενισχύσεις Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών των μικρών νησιών του Αιγαίου

Στα 12 ευρώ ανά παραγωγική καταγεγραμμένη κυψέλη και μέχρι του συνολικού ποσού ενίσχυσης των 1.200.000 ευρώ, καθορίζονται οι ενισχύσεις των μελισσοκομικών συνεταιρισμών για το πρόγραμμα στήριξης των μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους για το 2017. Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι οι Μελισσοκομικοί 

Συνεταιρισμοί που δραστηριοποιούνται στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους, οι οποίοι αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν ετήσια Προγράμματα δράσης, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας.

Προκειμένου οι ανωτέρω δικαιούχοι να λάβουν την ενίσχυση που προβλέπεται στα πλαίσια του Καν (ΕΚ)1405/2006 του Συμβουλίου και του εγκεκριμένου κάθε φορά προγράμματος, οφείλουν τα μέλη τους να είναι μόνιμοι κάτοικοι στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους και τα μελισσοσμήνη τους να είναι μονίμως εγκατεστημένα σε αυτά.

Η περίοδος εφαρμογής του προγράμματος αρχίζει την 1η Απριλίου και λήγει στις 31η Δεκεμβρίου 2017. Αφορά συνολικά 29 μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς.