Το προσωπικό του Εργαστηρίου
Μελισσοκομίας - Σηροτροφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),
διοργανώνει ταχύρυθμες εκπαιδεύσεις μελισσοκόμων σε συγκεκριμένες θεματικές
ενότητες στις εγκαταστάσεις του. Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες
όσο και σε ερασιτέχνες, μελισσοκόμους και περιλαμβάνουν τις εξής
ενότητες:
Ημερ.
|
Τίτλος εκπαίδευσης
|
Ώρες εκπαίδευσης
|
Κόστος Ευρώ
|
Ιαν. 21-22
|
Εχθροί και ασθένειες μελισσών
|
16
|
70
|
Φεβρ.11-12
|
Βιολογική μελισσοκομία
|
16
|
70
|
Μαρτ. 4-5
|
Χλωρίδα και διατροφή της μέλισσας
|
16
|
70
|
Μάρτ. 11-12
|
Προϊόντα κυψέλης
|
16
|
70
|
Απρίλιος 8-10
|
Ξεκινάμε τη μελισσοκομία
|
24
|
100
|
Απρίλιος 21-23
|
Ξεκινάμε τη μελισσοκομία
|
24
|
100
|
Μάιος 6-8
|
Βασιλοτροφία θεωρία και πράξη
|
24
|
130
|
Μάιος 20-22
|
Βασιλοτροφία θεωρία και πράξη
|
24
|
130
|
Ιούνιος 24-26
|
Ξεκινάμε τη μελισσοκομία
|
24
|
100
|
Σεπτ. 9-11
|
Βασιλοτροφία θεωρία και πράξη
|
24
|
130
|
Σεπτ.23-25
|
Ξεκινάμε τη μελισσοκομία
|
24
|
100
|
Οκτ. 7-8
|
Εχθροί και ασθένειες μελισσών
|
16
|
70
|
Οκτ. 21-22
|
Χλωρίδα και διατροφή της μέλισσας
|
16
|
70
|
Νοέμ 11-12.
|
Προϊόντα κυψέλης
|
16
|
70
|
Νοέμ 25-26
|
Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων κυψέλης
|
16
|
130
|
Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιούνται
εφόσον υπάρχει επαρκής αριθμός συμμετεχόντων.
Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση ΕΔΩ