RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Εύγε Μελισσοκόμοι!!!

Τέτοιες εικόνες φέτος θα δούμε αρκετές. Ήδη έχουμε επισημάνει σε διάφορα βιντεάκια Έλληνες «μελισσοκόμους» που δυστυχώς για τις μέλισσες λένε πως τις εκτρέφουν, ενώ στην ουσία πειραματίζονται επάνω τους… μέχρι θανάτου. Δεν θα σταθώ όμως σε όσους χειρίζονται με τέτοιο τρόπο τις μέλισσές τους, ούτε σε εκείνους που κάνουν και το κομμάτι τους (έτσι νομίζουν τουλάχιστον) ως σκηνοθέτες ή ηθοποιοί, με το να μας δείχνουν πόσο δεν άντεξαν τα ζωντανά από τους 



χειρισμούς τους. Θέλω να δείτε ένα μικρό βιντεάκι και να σταθείτε σε αυτό που μου προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Θα δείτε κάποιον, αυτή τη φορά στο εξωτερικό, να δείχνει πως οι μέλισσές του πέθαναν από έλλειψη τροφής και κρύο, αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα. 
Είναι ένα σχόλιο κάποιου από τους αναγνώστες του που λέει κατά λέξη: «This happened to my bees today and I didn't know if they were sleep or dead. I saw some bees with their heads buried in a cell and after Watching your video I can confirm they dead». 
Δηλαδή σχολιάζει: «Αυτό συνέβη και στις δικές μου μέλισσες σήμερα και δεν ήξερα αν κοιμούνται ή είναι πεθαμένες. Παρατήρησα κάποιες μέλισσες με το κεφάλι μέσα στα κελιά και αφού είδα το δικό σου βίντεο διαπίστωσα ότι είναι πεθαμένες». 

Δεν μπορώ να σχολιάσω ειλικρινά… Αυτοί είναι οι μελισσοκόμοι της Αμερικής, που τελικά έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους δικούς μας άσχετους… Αμήν!  

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο: 



Πηγή άρθρου: www.youtube.com/watch?v=CyzfdzaKyvU&index=3&list=PL-63sPMVqneHRU8Kg-BsHL-RnDGvhB9sa