RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ζώα-Ήρωες: Πίτμπουλ σώζει 8χρονο αγόρι από μέλισσες

Ένα ηρωικό πίτμπουλ, έσωσε ένα 8χρονο αγόρι στο Όρεγκον Σίτι, από ένα σμήνος μελισσών, σέρνοντας τον για την ασφάλεια του από το μπατζάκι του παντελονιού του. Ο Τζέσι Κολ, έπαιζε με τη μεγαλύτερη αδελφή του και μερικούς φίλους κοντά σε ένα ρυάκι κάτω από ένα ανάχωμα, πίσω από το συγκρότημα διαμερισμάτων τους, όταν ένα από τα παιδιά πάτησε ένα σάπιο κούτσουρο και εξαπολύθηκε ένα σμήνος από μέλισσες. Τα παιδιά προσπάθησαν να τρέξουν μέχρι το λόφο προς τα διαμερίσματα, αλλά ο 8χρονος Τζέσι δεν μπορούσε. Οι μέλισσες τον τσίμπησαν 24 φορές.


Ο Άδης, το πίτμπουλ τους, μόλις άκουσε τις φωνές έτρεξε κάτω από το ανάχωμα και άρπαξε τον πεσμένο Τζέσι από το παντελόνι του και τον έσυρε μέχρι το λόφο. «Με είδε, ήρθε και με έσυρε μέχρι το γρασίδι και σταμάτησε όταν οι μέλισσες δεν ήταν πια πάνω μου» είπε ο Τζέσι. Η μητέρα ενός από τα παιδιά είπε ότι ήταν στο αυτοκίνητο όταν άκουσε τα παιδιά να ουρλιάζουν και τρέχοντας μέχρι το λόφο, είδε τα πάντα να περιβάλλονται από μέλισσες. Η μεγαλύτερη κόρη της είχε τσιμπηθεί πέντε φορές και χρησιμοποίησε ένεση Anapen γιατί είναι αλλεργική στις μέλισσες. Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία και αφέθηκαν ελεύθερα λίγες ώρες αργότερα.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο: 

 

Κείμενο εισαγωγής: www.spaniamelissa.gr
Video: www.youtube.com/watch?v=YbDX2xZYbi4
Φωτό: www.youtube.com/watch?v=YbDX2xZYbi4