RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τι είναι το ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ Μέλι και γιατί είναι το καλύτερο;

Το ακατέργαστο μέλι προέρχεται κατευθείαν από την κυψέλη και δεν είναι απλά ένα ισχυρό γλυκαντικό, αλλά μια υπερτροφή, που συλλέχθηκε και επεξεργάστηκε μόνο από την μέλισσα, ένα από τα πρώτα πλάσματα στον πλανήτη Γη. Το αγνό μέλι είναι άθερμο και περιέχει φυσικά σάκχαρα που εξακολουθούν να διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά, για τα οποία το μέλι είναι γνωστό.

 Το μέλι σε αυτή την κατάσταση, είναι μια ζωντανή τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται σε όλες τις ηλικίες για να μειώσει φλεγμονές, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσει τις πεπτικές λειτουργίες. Το μέλι μπορεί είτε να φιλτράρεται ή να μη φιλτράρεται, εμφανίζοντας μια σειρά από συνεκτικότητες που συναντώνται σε ένα παχύρρευστο σιρόπι ή σε μια πυκνή πάστα κατά την κρυστάλλωση. Το Μη διηθημένο μέλι είναι μακράν το πιο φαρμακευτικά μέλι, που περιέχει αφάνταστα θρεπτικά συστατικά, όπως πρόπολη, γύρη, μικρά κομμάτια κηρήθρας, καθώς και διάφορα ενεργά ένζυμα ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.

Κείμενο εισαγωγής: www.spaniamelissa.gr
Φωτό:  www.youtube.com/channel/UCQMskA5rS-SiEfTrr1uD7Tg
Video:  www.youtube.com/channel/UCQMskA5rS-SiEfTrr1uD7Tg