RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΤΑΓΗ: Τηγανίτες με μέλι και κανέλα

Εύκολη συνταγή, υγιεινή και γρήγορη!
Τι χρειαζόμαστε:

Για τη ζύμη:
·  5 κούπες χλιαρό νερό
·  3 βανίλιες
·  1 κ.σ. ζάχαρη
·  αλεύρι φαριν-απ (όσο χρειαστεί)
·  ελαιόλαδο

Για πασπάλισμα:
·  μέλι (όσο θέλετε)
·  κανέλλα (όσο θέλετε)
·  ζάχαρη (όσο θέλετε)

      Πώς το κάνουμε:
1.              Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
2.   Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
3.    Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
4.              Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!

      Λίγα μυστικά ακόμα
Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πιρούνι, για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα πολύ λάδι.

Πηγή: https://www.sintagespareas.gr