Τι
χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
· 5 κούπες χλιαρό νερό
· 3 βανίλιες
· 1 κ.σ. ζάχαρη
· αλεύρι φαριν-απ (όσο χρειαστεί)
· ελαιόλαδο
Για πασπάλισμα:
· μέλι (όσο θέλετε)
· κανέλλα (όσο θέλετε)
· ζάχαρη (όσο θέλετε)
Πώς το κάνουμε:
1.
Ζεσταίνουμε σε
αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
2. Όταν έχει κάψει
καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο
σημείο, να μην απλώνει!
4.
Μόλις ροδίσουν
και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πιρούνι,
για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα πολύ λάδι.
Πηγή: https://www.sintagespareas.gr