RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Σολομός με μέλι: Εύκολη και νόστιμη Συνταγή !

Θέλετε μια εύκολη και νόστιμη συνταγή ψητού σολομού με μέλι; Αυτός ο σολομός με μέλι και σκόρδο είναι απόλυτα αγαπημένη συνταγή και είμαι σίγουρος πως θα σας αρέσει. Είναι τόσο εύκολο να προετοιμαστεί, και ψήνεται σε μόλις 15 λεπτά. Αυτή είναι μια εξαιρετική και γρήγορη συνταγή για να όσους είστε πολύ απασχολημένοι μέσα στην ημέρα ή αν έχετε επισκέπτες για δείπνο.

Εδώ είναι τα συστατικά που θα χρειαστείτε για 4 φιλέτα:
4 φιλέτα σολωμού
1/4 φλιτζάνι μέλι
2 κουταλιές της σούπας πικάντικη μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Αλατοπιπερώστε τα ψάρια. Ανακατέψτε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε ένα μπολ και περιχύστε τα ψάρια. Βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, έτσι ώστε τα γευστικά συστατικά να μπορέσουν να διαπεράσουν τα φιλέτα σολομού και να κάνουν τα μαγικά τους. Πάρτε τα φιλέτα από το ψυγείο περίπου μισή ώρα πριν σκοπεύετε να τα μαγειρέψετε έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Πάρτε μια αντικολλητική κατσαρόλα ή τηγάνι με βαρύ πάτο και τοποθετήστε τα φιλέτα με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω και χωρίς να  έρχονται σε επαφή. Ψήστε για 15 λεπτά. (προαιρετικά βάλτε τα σε ταψί και ψήστε τα μέσα στο φούρνο στον ίδιο χρόνο). Αυτό είναι. Αφαιρέστε τα από το σκεύος και απολαύστε. Υπόσχομαι ότι θα τα λατρέψετε!