RatingWidget

...ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στη Σπάνια Μέλισσα!!! ...Στείλτε μας την Ερώτησή σας, το Άρθρο σας, το Βίντεο ή την Αγγελία σας και θα χαρούμε να τα δημοσιεύσουμε...
ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Απλοί άνθρωποι που καταξιώνονται μέσα από τη Μελισσοκομία. Αυτά ΦΥΣΙΚΑ μόνο μακριά από εδώ γίνονται!

Ο Ted Jansen είναι αναμφισβήτητα ο πιο διάσημος μελισσοκόμος στο Chesterfield, μια πόλη που μπορεί να υπερηφανεύεται για τους πολλούς μελισσοκόμους της. Ο ίδιος ίδρυσε τον μελισσοκομικό σύλλογο «Three Rivers» ως ένα τρόπο για να εξαπλωθεί η φήμη για τα προϊόντα των μελισσών. 

«Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη σημασία των μελισσών», δήλωσε ο Jansen. «Το ένα τρίτο των τροφίμων που καταναλώνουμε επηρεάζεται από τις μέλισσες». «Ο μισός πληθυσμός των μελισσών μεταφέρεται με φορτηγά στην Καλιφόρνια κάθε χρόνο για να γονιμοποιηθούν τα αμύγδαλα» είπε.

Το μέλι του, έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του φετινού στην Κρατική Έκθεση του Μιζούρι. Ο ίδιος επισημαίνει «Λατρεύω τις μέλισσες και τη μελισσοκομία. Κρατά το μυαλό μου και το σώμα μου σε φόρμα. Πραγματικά, η καλύτερη στιγμή της ζωής μου είναι μέσα στο μελισσόκηπό». Η μελισσοκομία άρχισε στα μέσα της ζωή του. Ο αριθμός των κυψελών που διατηρεί ποικίλλει, αλλά επί του παρόντος διαθέτει 47 μικρές κυψέλες με μέλισσες Ιταλικής φυλής, που όπως ισχυρίζεται είναι ανθεκτικές σε ορισμένες ασθένειες

Ο Jansen είναι ένας συνταξιούχος ξυλουργός ο οποίος ξεκίνησε την επιχείρηση με τα μελίσσια εντελώς συμπτωματικά. «Ένας φίλος, ο οποίος ήταν μελισσοκόμος, εγκατέλειψε την περιοχή και δεν μπορούσε να πάρει τις μέλισσες του μαζί», δήλωσε ο Jansen. «Αγόρασα τις κυψέλες και τον εξοπλισμό πριν από 35 χρόνια και από τότε εργάζομαι με τις μέλισσες».


Ο Jansen, παντρεμένος με δική του οικογένεια, έγινε ένας βραβευμένος από το κράτος μελισσοκόμος, γνωστός και καταξιωμένος στην κοινωνία όπου ζει. 


Μετάφραση:   www.spaniamelissa.gr
Επεξεργασία: www.spaniamelissa.gr
Πηγή κειμένου: http://patch.com/
Πηγή φωτό: http://patch.com/